Три стилни мъжки визии за Хелоуин

Култувият дизайнер Stefano Gabbana казва: “Модата е за жените, мъжете имат стил.”

Be a Stylish Beast!

Остават броени дни до празника, в който можеш да се развихриш на макс. Получаваш пълната свобода да съчетаваш различни идеи, да експериментираш и да дадеш силен тласък на креативното си мислене!

Бъди от мъжете, които не следват модата, а я създай, без да се интересуваш от временните модни тенденции. Бъди джентълмен не само в маниерите си, но и в стила си!

Идеалният момент да се престрашиш и да стартираш мисия “Стилен мъж” в действие е точно ТАЗИ СЕДМИЦА! Ние имаме няколко идеи, с които да бъдеш Stylish beast на Хелоуин партито и да впечатлиш дамите и самия себе си.

Денди стилът

 • Тук се избягват крещящите и пъстри палитри, всичко е умерено, но и в същото време доста нетипично и различно. Този стил провокира маниера на обличане и поведението. В основата е простотатa – едноцветни метерии и ограничена употреба на аксесоари!
 • Денди е завръщането на елегантния джентълмен с изискана елегантност, излъчващ аристократизъм и стил.
 • Единственият задължителен аксесоар при Денди модата е папионката или вратовръзката!
 • Ако заложиш на този френски стил ще бъдеш различен… точно в тематиката на Хелоуин, нали?

Образът, който ще избереш може да се окаже и образът, в който да се превъплатиш и в деня след празника. Нашите дървени папионки са най-подходящият аксесоар, за да upgrade-неш с една идея Денди модата и да я внесеш и в ежедневието си.

Джентълмен стилът

 • Джентълменството предполага мъжественост. То е необходимото омекотяване, а не двигател на основните характеристики на мъжествеността: характер, смелост, майсторство и чест.
 • Стилът на модерния джентълмен е готина дървена папионка, тиранти, джобна кърпичка и чаровна усмивка.
 • Ако се спреш на тоалет с тези аксесоари, трябва да имаш предвид цветовата гама на цялостното облекло – ако то е в тъмната палитра, чудесна идея е да го съчетаеш с по-изпъкваща папионка с ярък цвят. Ако цялостното ти облекло е в светлата палитра, то тогава удачен избор е папионката в пастелен цвят или светъл цвят с мотив.

Най-напред бъди мъж, бъди stylish beast с дървена папионка и добро настроение!

джентълмен дървена папионка

Хипстър стилът

 • Един от ключовите митове за хипстъра е, че няма дефиниция – каквото и да прочетеш за него, вече няма да е вярно.
 • Съвременният хипстър се появява в края на 90-те години. Той е човек, чиито вкусове, социални умения и гледни точки се считат за cool от хората, които са cool.
 • Тук тенденция са тесните дънки, кецове, ризи с различни мотиви, ретро очила и папионки!
 • Ако винаги си искал да пробваш този стил, но си се притеснявал, че е твърде провокативен, Хелоуин е идеалният момент да се превърнеш в хипстър и да видиш дали ти харесва. Ако искаш да бъдеш център на внимание, избери Хипстърът. Той е този, който опрделено се разпознава където и да отиде!

Експериментирай! Заложи на тази тенценция, носеща пълната свобода със себе си… без никакви ограничения! Хипстърът е мъртъв. Да живеехипстърът – идеално мото за Хелоуин …не мислиш ли?

За да откриеш себе си е нужно да експериментира Ние ти даваме идеите, а ти само трбява да избереш коя ще ти пасне най-добре!

Ако пък си горд баща на стилен малчо…ето и една идея как да структорираш костюма му за Хелоуин и да го превърнеш в истински моряк или малък джентълмен с #дървенапапионка!

Всеки един от изброените стилове си има свои особености и идентични черти….но папионката е неизменен аксесоар и при третие. Посети сайта на Дърварт, където можеш да разгледаш всички модели и да прочетеш историята на всяка една папионка!

Be a stylish beast на Хелоуин. Be stylish и в деня след Хелоуин!

Напиши коментар