Дървена папионка Миди натюр

27,00 лв.

Забавното име на тази дървена папийонка дойде съвсем случайно и е комбинация от името на формата (миди) и натуралният вид на дървото. Затова решихме да сложим и подобаващо описание и то е следното:

“Измиите добре 1,5 – 2 кг миди и изхвърлете отворените. Поставете ги в празна тенджера и ги залейте с 1 ч. ч. бяло вино. Добавете 4-5 скилидки чесън и един щедър стрък девесил. Затворете капака. Варете на умерен огън около 20 минути и не забравяйте да разбърквате. Когато мидите се отворят са готови. Изхвърлете затворените.

Накрая сложете папионката, гарнирайте я с усмивка и поканете гостите на масата. Успеха на рецептата е гарантиран!
Да ви е сладко! :)”

Форма: миди
Размери: 11 х 4 см
Цвят на ластика: бял
Цвят на дървото: натурален
Финиш: масло
Възел: суров деним

*В зависимост от наличностите поръчките се изпълняват от 2 до 5 работни дни.

Добавете име, надпис или кратко послание на гърба на папийонката. След като направите поръчката ще се свържем с вас за уточняване на детайлите.
Цена на продукта
Добавка
Крайна цена

Описание

Поради спецификата на продуктите и начина на изработка (ръчна изработка) два напълно идентични продукта не могат да бъдат изработени. Възможни са минимални разлики между показаните на снимките и закупените продукти, както и разлики в цветовете, дължащи се на различните видове екрани на потребителските устройства и техните цветови настройки.

Други подходящи аксесоари…

 • Дървена папионка ххх деним

  33,00 лв. Опции
 • Зелена джобна кърпичка на бели точки

  20,00 лв. Купи
 • Игла за ревер Туист в зелено

  12,00 лв. Опции
 • Дървени бутонели дъб

  18,00 лв. Опции