Поръчка
Поръчките се обработват в рамките на 1 работен ден. Ако поръчката е направена след 12:00 часа се обработва на следващия работен ден.
За продуктите, отбелязани като “Налично (изпраща се до 2 работни дни)”, ще получите потвърждение по e-mail и те ще бъдат изпратени най-късно до два работни дни, считано от датата на потвърждението.
За всички продукти, за които е отбелязано, че се изработват “С поръчка (до 5 работни дни)”, ще се свържем с вас, за да уточним срока за изработка и изпращане.

Доставка в България
Доставките на територията на Република България се осъществяват от куриерска фирма Спиди, до адреса, който сте посочили в заявката, от понеделник до петък, в часовете между 9:00 и 17:00 часа. Доставки в събота са възможни само до офис на куриера.
Доставката отнема между 1 и 3 работни дни, в зависимост от населеното място и графика на обслужване на куриерската фирма.
Стойността на доставката не е включена в цената на продуктите, заплаща се отделно и е за сметка на клиента.
Цената на доставката е 5 лв. и се добавя към стойността на поръчаните артикули. За поръчки над 75 лв. предлагаме безплатна доставка.

Доставка в чужбина
Доставките в чужбина се осъществяват с посредничеството на Deutsche Post, до адреса, който сте посочили в заявката.
Срок за доставка:
Европейски съюз – от 4 до 6 работни дни
САЩ – от 8 до 11 работни дни
Цената за доставка на малък пакет с тегло до 220 гр. е 15 лв и не е включена в цената на продукта.

За условия за доставка в друга държава или експресна доставка с DHL се свържете с нас за допълнителна информация.

Плащане
Предлагаме два начина за плащане:
С наложен платеж при доставката – стойността на поръчаните от вас артикули, заедно с разходите за доставката предавате на куриера, в момента на получаване на поръчката.
Банков превод – директен банков превод по сметката на Доставчика.   В основание за плащане следва да бъде посочен номера на поръчката.
Банка: Уникредит Булбанк
IBAN: BG56UNCR70001523603476
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: Булгартист ООД

Банка: Уникредит Булбанк
IBAN: BG56UNCR70001523603476
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: Булгартист ООД

Връщане и замяна
Ако по някаква причина не сте удовлетворени от получения продукт, имате право да го върнете и/или замените в рамките на 14 дни от неговото получаване.
Продукта трябва да бъде в оригиналната си опаковка, да не е употребяван и целостта и качеството – както на продукта, така и на опаковката, да не бъдат нарушени.
Ние ще възстановим стойността му, включително разходите за доставката.
За Ваша сметка ще бъдат единствено разходите по връщането.
Изключения от това правило са продуктите, които не са налични, а се изработват и доставят по Ваша поръчка и са съобразени с Ваши индивидуални изисквания.
В този случай не можете да се възползвате от правото на отказ, връщане или замяна!