Поръчка
Поръчките се обработват в рамките на 1 работен ден. Ако поръчката е направена след 12:00 часа се обработва на следващия работен ден.
За продуктите, отбелязани като “Налично (изпраща се до 2 работни дни)”, ще получите потвърждение по e-mail и те ще бъдат изпратени най-късно до два работни дни, считано от датата на потвърждението.
За всички продукти, за които е отбелязано, че се изработват “С поръчка (до 5 работни дни)”, ще се свържем с вас, за да уточним срока за изработка и изпращане.

Доставка
Доставките на територията на Република България се осъществяват от куриерска фирма Спиди, до адреса, който сте посочили в заявката, в часовете между 9:00 и 17:00 часа. Отнема между 1 и 3 работни дни, в зависимост от населеното място и графика на обслужване на куриерската фирма.
Стойността на доставката не е включена в цената на продуктите, заплаща се отделно и е за сметка на клиента.
Цената на доставката е 5 лв. и се добавя към стойността на поръчаните артикули. За поръчки над 75 лв. предлагаме безплатна доставка.

Плащане
Предлагаме два начина за плащане:
С наложен платеж при доставката – стойността на поръчаните от вас артикули, заедно с разходите за доставката предавате на куриера, в момента на получаване на поръчката.
Онлайн с дебитна/кредитна карта – приемаме директни международни и вътрешни плащания с карти MasterCard или VISA. Плащането се извършва през системата на Борика и е защитено с технологията 3D Secure.

Връщане и замяна
Ако по някаква причина не сте удовлетворени от получения продукт, имате право да го върнете и/или замените в рамките на 14 дни от неговото получаване.
Продукта трябва да бъде в оригиналната си опаковка, да не е употребяван и целостта и качеството – както на продукта, така и на опаковката, да не бъдат нарушени.
Ние ще възстановим стойността му, включително разходите за доставката.
За Ваша сметка ще бъдат единствено разходите по връщането.
Изключения от това правило са продуктите, които не са налични, а се изработват и доставят по Ваша поръчка и са съобразени с Ваши индивидуални изисквания.
В този случай не можете да се възползвате от правото на отказ, връщане или замяна!