10 неща, които жените мечтаят да спрете да носите

Стой далеч от карго панталоните и чети внимателно!!!

Вярно е, че мъжете не харесват много от нещата, които ние, жените, обичаме: лъскави клинчета, UGG ботушите, гащеризоните и дънките-шалвари са само някои от тях. Няма как да сме на едно мнение, когато става дума за мода, но не пренебрегвай и нашите съвети. Дали ти харесва, или не – има няколко универсални стила на обличане, които са силно разочароващи за жените. Например, колко е трудно да се спреш да носиш чорапи със сандали!?

Ето нашия топ 10 списък с неща, които мечтаем да спреш да носиш:

1. Карго шорти и панталони
Да, онези със страничните джобове. Извинението може да е само, ако си монтьор, у вас тече ремонт или си в дън гори тилилейски някъде за риба, да речем. Е, вероятно по някаква причина тази тенденция никога няма да умре, но ние никога няма да спрем да се чудим: какво толкова мъкнеш в тези джобове?!

2. Дълбоооко V-образно деколте
Може, ако си салса танцьор на име Енрике. Не си ли, Жорка?! Ами стой далеч тогава! Тази тендеция е за определен тип момчета, по други географски ширини. И кой по-дяволите слага деколте по-дълбоко от това на жена си?

3. Слънчеви очила за екстремни спортове
Прочети пак. Означава, че ако точно в този момент не практикуваш такъв спорт – нямаш нужда от тези аеродинамични, огледални, осморнополяризирани приспособления. За градска разходка по-добре заложи на чифт авиаторски или Wayfarers.
Иначе не изглежда добре – крещиш „нямам никакво понятие от стил“, а не „готов съм за действие“. И ако случайно ти хрумне да си ги сложиш на врата – нека боговете на модата те ударят с мълния!

4. Тениски със смешни картинки
Да, схванахме от самото начало, че имаш огромно чувство за хумор! До толкова, че ти е все едно как изглеждаш. Ако трябва да сме честни – изглеждаш едновеременно инфантилно и несигурно. Особено, ако носиш надпис, който трезвен не би изрекъл на глас – направо събличай!

5. Супер къси къси панталони
Прекалено късите панталони не са твоето нещо, освен ако нямаш крака на ултрамаратонец и си „спрял“ някъде в 70-те. Същото важи и за дългите къси панталони – онова до между глезена и коляното не може да е „къс панталон“.
Когато имаш съмнения, ползвай това:

къси панталони мъже дърварт

6. Дрехи с огромни рекламни надписи
Никой не иска да се разхожда до подвижен билборд, затова дискретни или още по-добре – никакви надписи са най-добрият ти приятел. Тук линията е тънка и е добре да внимаваш, за да не изглеждаш облечен в евтина реплика или пък твърде разточителен – малко от нас ще се впечатлиш с тениска на стойност минималната работна заплата в страната.

7. Джапанки (извън банята и на плажа)
Не казваме, че не може да носиш сандали, макар че и с тях някои жени няма да се съгласят, обаче джапанки с вид на „от магазин за левче“ не са добър вариант. Освен ако не си се запътил към душовете във фитнеса, или нямаш пясък под краката и сол в косата. Във всички останали случаи ги считай за неподходящи.

8. Бейзболна шапка… наобратно
Ако си сложил бейзболна шапка с козирката наобратно, или още по-лошо – настрани, на бас, че изобщо нямаш нужда от нея.
А, сложил си я, защото те е домързяло да вземеш душ – е, засрами се! Но поне е някакво прилично извинение. И ако си на възраст над 8 – време е да спреш експериментите с гравитацията.

9. Дрехи, които те карат да изглеждаш смачкан
Ти си размер М, но си купуваш дрехи XL, които сякаш са предназначени да те погълнат целия. Или обратното – два размера по-малка риза, за да стои по тебе и да показва всяка извивка, като латексов костюм, или по-лошо – дреха, която ти е ставала някога в гимназията.
Имаме само един въпрос: ЗАЩО? Не ти пука как изглеждаш или нямаш огледало?

10. Потник тип “виж ми мускулите”
Може да те изненадаме, обаче потниците – и тренировъчните и съвсем обикновените, не правят обиколката на бицепса ти да изглежда по-голяма и не ти дава незабавен тен. Всичко, което те всъщност правят е, да предизвикат насмешка у невинните зрители. Не ти ли стана ясно, че харесваме яхти, а не яките бицанки?
Знаем, че искате да покажете всичките тези оръжия, но ако носите дрехи, които пасват правилно, повярвайте ни, ще забележим това така или иначе. Освен това, важно е да създадете впечатлението, че външния вид и процента мазнини не е всичко, от което се интересувате.

За финал, каквито и модни съвети да четеш, винаги имай едно на ум. Най-важното в едно облекло да е удобно и да те прави щастлив. Този списък има за цел да ти даде по-добро разбиране за някои неща, от които някои жени (и някои мъже) също не се интересуват.
Какво правиш с цялото това знание – зависи само от теб 🙂

А какви са вашите 10 неща в списъка – споделете ни в коментарите!

Напиши коментар